Familiecoaching.dk Gladeboernjatak

HJÆLP TIL UNGE

KENDER DU TIL NOGET AF DET HER?* Du er bekymret for fremtiden

* Du er bange for at fejle

* Du har svært ved at overskue dine opgaver

* Du har mange negative tanker

* Du føler dig ensom, selvom du har masser af venner

* Du føler dig deprimeret og mangler overskud til selv de mindste ting

* Du har svært ved at falde i søvn om aftenen

* Du spiser for meget eller for lidt

* Du lider af angstanfald

* Du skærer i dig selv

* Du har selvmordstanker

* Du prøver at opretholde en facade, selvom du lider indeniAlle har brug for at føle sig velkommen

Jeg hjælper dig med at mærke, hvem du er og hvor du hører til.


Udtalelser

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Kære Nynne.
Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede.Frederikke 19 år

Tanker om selvmord

Kære Nynne.

Da vi opsøgte dig, havde "Noah" det rigtig skidt. Han havde tidligere lidt af en meget sort depression med tanker om selvmord og da han igen fik det skidt - vi oplevede at han begyndte at blive angst, når han var blandt andre mennesker og fik sorte dage, hvor han ingenting kunne overskue, søgte vi hjælp hos dig.


Vi blev oprindeligt anbefalet at opsøge dig, af en forælder til en pige, som også havde lidt af angst mm og som havde været glad for at være hos dig.


Til start forsøgte vi med nedsat skoletid og terapi hos dig, men hurtigt blev det klart, at "Noah" var så syg, at det var nødvendigt at sygemelde ham helt fra skolen.


Vi har tydeligt kunne mærke, at du var hans åndehul. Når han kom ind til dig, kunne han sænke skuldrene, vide at han blev set og mødt og ikke mindst støttet i at komme ud af alt det sorte - du så ham for alt hvad han indeholdte af skyggesider og potentialer.


Det har været en lang sej og opslidende kamp, men langsomt lykkedes det at få "Noah" tilbage i skolen og langsomt kom gnisten tilbage i hans øjne. Nu efter 8 måneder har han igen mod på livet og alt hvad det indebærer og han er også kommet godt på vej til at køre fuldt skoleskema, han tager til fester, til sport og har i det hele taget drømme og ambitioner igen.


Vores oplevelse af forløbet er at du har haft en unik evne til at se ind i "Noah" og støtte og motiverer ham, der hvor han er - det er vores oplevelse at han for første gang i sit liv for alvor har følt sig set og mødt præcis som han er, hvilket har været en enorm lettelse for ham.


Derfor vil han også fortsætte med at komme til coachingforløb en gang om måneden hos dig, så vi sikrer os, at han fortsætter med at have det godt.


Som forældre til et barn/en ung i smerte, kan vi kun på det varmeste anbefale at søge hjælp hos Nynne. For os var psykiatrien med skemaer, kasser og medicin ikke vejen - vi ønskede at der blev set på vores søn med ikke dømmende øjne og på en mere holistisk måde.


Tak for dig ❤Forældre til "Noah" på nu 15 år.

Jeg har ikke angst mere

Kære Nynne. 
Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden din hjælp. Jeg har fået det så meget bedre. Jeg har ikke angst mere og mine dage er blevet så meget lettere at komme igennem. Tak for hjælpen. 

KnusMathilde 15 år

Du gav hende nogle gode redskaber

Kære Nynne.
Tusind tak fordi du tog Julie ind akut forleden! Hun var bare SÅ glad for det, og det er jeg selvfølgelig også så. Hun har fortalt mig lidt om jeres samtale, og hun synes, du gav hende nogle gode råd/redskaber til at klare sig.
TAK for det!
Kh PernilleMor til datter på 16 år

Bare få booket en tid

Før jeg kom hos Nynne havde jeg helt klart mange problemer med min far, som bor i udlandet. Jeg tænkte på ham 24/7.
Nynne hjalp mig med at sige til min far, at jeg var rigtig ked af, at han aldrig skrev eller ringede og det altid var mig, der skulle gøre det.
Nu har jeg det rigtig godt med min far. Når jeg tænker på ham er jeg rolig og ikke mere stresset.
Hvis jeg skulle anbefale det til andre ville jeg sige: Gør det! Gør det bare. Bare få booket en tid! Amalie 13 år

30 MIN. GRATIS

- modtag en afklarende og uforpligtende samtale