Familiecoaching.dk Gladeboernjatak

EMDR - 

TRAUMETERAPI DER VIRKER

Har du eller dit barn været ude for noget overvældende, kan EMDR hjælpe - nærmest som magi

HVAD ER TRAUMER?


Traumer er oplevelser, der sidder fast i kroppen og aktiverer kroppens nervesystem lang tid efter oplevelserne er overstået.


Et traume kan opstå, når man oplever noget, der er alt for overvældende.

Det kan være enkeltstående oplevelser som f.eks. en ulykke, en operation, et overgreb og et dødsfald.

Og det kan være oplevelser, som foregår over længere tid, som f.eks. mobning, omsorgssvigt, svære skilsmisser og konflikter med familiemedlemmer.HVAD ER EMDR?


EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) er en international anerkendt og evidensbaseret terapiform.

Den er udviklet til at afhjælpe eftervirkningerne af traumer og særligt til PTSD. Men den har også vist sig effektiv i forhold til en lang række andre psykiske og somatiske problemstillinger samt psykiatriske forstyrrelser.
EMDR er anerkendt af WHO som den  bedste metode til at afhjælpe traumer.


Læs mere om EMDR-metoden
HER."Når vi oplever uforholdsvis mange følelser og ubehagelige fysiske reaktioner, er det ofte fordi vores krop reagerer på oplevelser, vi ikke har fået bearbejdet.


EMDR kan bearbejde de oplevelser, så vores krop igen kan falde til ro.Nynne Bojsen

EMDR terapeut med speciale i børn og unge


Jeg spørger aldrig:

Hvad er der GALT med dig?


Men altid:


Hvad har du OPLEVET?

EMDR hjælper på

* Angst

* Depression

* Vrede

* Tankemylder

* Ondt i maven

* ADHD
* OCD

* Fobier

* Søvnløshed

* Hovedpiner

* Uforståelige fysiske reaktioner


Samt andet der indikerer, at man føler ubalance

I EMDR behøver man ikke at kende traumet.

Det er nok, at man kan mærke ubalancerne.

Metoden hjælper stadig.Jeg har været EMDR terapeut siden 2012 og hjulpet børn, unge og voksne lige siden.


Jeg ved, EMDR virker!Udtalelser

Vi er så taknemmelige

Kære Nynne.

Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent. Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp. Af hele hjertet tak.


Brit, mor til 10årig pige

Min glæde er vendt tilbage

Jeg vidste ikke, hvad der blokerede min glæde og overskud, jeg var bare træt og trist næsten hele tiden. I EMDR behandlingen fandt jeg ud af, at der var en del hændelser i mit liv, som jeg helt havde glemt, men som åbenbart stadig påvirkede mig. Da Nynne hjalp mig med at forløse dem, kom min energi og overskud tilbage. Mit liv er blevet så meget bedre. 


Alice 31

Nu kører jeg uden problemer

Jeg ville gerne begynde at tage mit kørekort, men jeg kunne bare ikke komme igang. Jeg var stadig bange indeni efter jeg og mine blev kørt ned for et år siden. Gennem EMDR terapi hos Nynne overvandt jeg frygten. Jeg har nu taget mit kørekort og kan køre uden problemer i trafikken. 


Lukas, 19 år

Tak for dig

Kære Nynne.


Da vi opsøgte dig, havde "Noah" det rigtig skidt. Han havde tidligere lidt af en meget sort depression med tanker om selvmord og da han igen fik det skidt - vi oplevede at han begyndte at blive angst, når han var blandt andre mennesker og fik sorte dage, hvor han ingenting kunne overskue, søgte vi hjælp hos dig.


Vi blev oprindeligt anbefalet at opsøge dig, af en forælder til en pige, som også havde lidt af angst mm og som havde været glad for at være hos dig.


Til start forsøgte vi med nedsat skoletid og terapi hos dig, men hurtigt blev det klart, at "Noah" var så syg, at det var nødvendigt at sygemelde ham helt fra skolen.

Vi har tydeligt kunne mærke, at du var hans åndehul. Når han kom ind til dig, kunne han sænke skuldrene, vide at han blev set og mødt og ikke mindst støttet i at komme ud af alt det sorte - du så ham for alt hvad han indeholdte af skyggesider og potentialer.


Det har været en lang sej og opslidende kamp, men langsomt lykkedes det at få "Noah" tilbage i skolen og langsomt kom gnisten tilbage i hans øjne. Nu efter 8 måneder har han igen mod på livet og alt hvad det indebærer og han er også kommet godt på vej til at køre fuldt skoleskema, han tager til fester, til sport og har i det hele taget drømme og ambitioner igen.


Vores oplevelse af forløbet er at du har haft en unik evne til at se ind i Tristan og støtte og motiverer ham, der hvor han er - det er vores oplevelse at han for første gang i sit liv for alvor har følt sig set og mødt præcis som han er, hvilket har været en enorm lettelse for ham.


Derfor vil han også fortsætte med at komme til coachingforløb en gang om måneden hos dig, så vi sikrer os, at han fortsætter med at have det godt.


Som forældre til et barn/enung i smerte, kan vi kun på det varmesteanbefale at søge hjælp hos Nynne. For os var psykiatrien med skemaer, kasser og medicin ikke vejen - vi ønskedeat der blev set på vores søn med ikke dømmendeøjne og på en mere holistiskmåde.


Tak for dig❤


Forældre til "Noah" på nu 15 år.

Book en gratis 30 min. samtale og hør, hvordan jeg kan hjælpe

unsplash