Foredrag

Alle foredrag kan tilpasses den aktuelle situation og antal deltagere.


 Kontakt mig for yderligere oplysninger.

FOREDRAG

10 TRICKS TIL BEDRE KONFLIKTER

- Sådan takler du udfordringerne med børn1½ times foredrag

Skrig og skrål. Dumme far. Du er den dårligste mor i hele verden. Jeg bestemmer selv!!!


Alle os, der er i kontakt med børn, kender til at have konflikter med dem. Konflikter, der kan være anstrengende, udmattende, ja næsten give os lyst til bare at give op.

Men konflikter er vigtige. Og gode. Det er en del af barnets - og din - udvikling.

Det er "blot" helt afgørende, hvordan man takler dem :)


10 tricks til bedre konflikter giver inspiration til, hvordan vi voksne kan takle konflikter med børn, så alle parter føler sig hørt, set og respekteret.

Det er en kærlig anvisning til at tage styring og vise vejen som voksen. Og så er det helt konkrete ideer til, hvordan man gør.  


De 10 tricks til bedre konflikter  er udviklet og gennemtestet på baggrund af mange års erfaringer som familiecoach, skolelærer, terapeut og mor. De bliver formidlet med lige dele inspiration, løftet pegefinger og humor. For selvom det er et alvorligt emne, kan nye værktøjer til konfliktløsning give jer en helt ny og mere konstruktiv måde at være sammen på.


Konflikter behøver ikke at være ødelæggende. De kan være en kærlig kilde til at gro.
- Både som voksen og barn! Henvender sig til alle - både private og faggrupper - der har interesse i at forstå og lære, hvordan konflikter kan takles samt bruges som en udviklingsmulighed i stedet for en belastning.

BAG TRAUMERNE ER DER HÅB

- For du er langt mere end din livshistorie2 timers foredrag inkl. øvelser

Nogle mennesker har gået af en livssti med mange udfordringer.

Nogle af de udfordringer er blevet til traumer. Det vil sige indre historier, der stadig aktiverer kroppen og sindet, selvom det er længe siden episoderne skete.


"Bag traumerne er der håb" giver sætter fokus på, hvad der sker i kroppen og hjernen, når man er blevet traumatiseret. 
Det forklarer, hvorfor det at have gået på en svær livssti, kan resultere i, at man har svært ved at overskue hverdagen, hurtigt bliver stresset, sur, ked af det eller "blot" har kroniske smerter.

Og så giver det ideer og anvisninger til håb. Håb til at ændre den nuværende situation til det bedre.


Foredraget indeholder således konkrete anvisninger og indsigter til, hvordan man kan forbinde sig til nye styrker i sig selv. Styrker, der kan skabe positive forandringer.
For ja, vi mennesker er langt mere end de historier, vi har samlet op gennem livet. 


"Bag traumerne er der håb" henvender sig til alle, der har interesse i at forstå traumers påvirkning, samt hvad man kan gøre, for at blive mere fri.

Til fagpersoner og private. 

SKAB POSITIVE FORANDRINGER
I DIT LIV2½ times oplæg med øvelser.

Når du forstår hvad du ønsker dig, hvad der forhindrer dig, hvordan du kan tage små nye skridt i de rigtige retning og endelig sætte dine indsigter lidt i rutine, så har du formlen på, hvordan du kan skabe positive forandringer i dit liv!


De 5 trin er en powerfuld model, der når den benyttes i et foredrag giver tilhørene nye indsigter og forståelser af deres muligheder for at skabe det liv, de ønsker sig.


Det er en miniworkshop, der består af både oplæg, øvelser og refleksion.Henvender sig til alle, der ønsker nye indsigter og forståelser af deres liv.

Fungerer både i en privat og i en professionel sammenhæng.