Individuel terapi/coaching
Familiecoaching & Terapi logo. Børneterapi, teenagecoaching, parterapi, individuel terapi. Ring 61414204

Alle fortjener at trives

Brug for at have det bedre? Terapi og coaching til voksne. Ring +4561414204

Klient:

Kære Nynne. Jeg var så glad for at være hos dig i søndags og du givet mig et stort skub i rette retning. Jeg har valgt at hilse og sige farvel til alle mine spøgelser og smerte. Men det er en kæmpe mundfuld og vil gerne booke en ekstra time med dig om muligt? Knus fra Christine. (43 år) (sms)


Læs mere her

VOKSNE - coaching og terapi

Er du trist?

Har du stess?

Overvejer at du at gå fra din partner?

Har du svært ved at finde mening i dit liv?

Er du i tvivl om, hvad der skal til for at få det bedre?Terapi og coaching hjælper <3

Hvad kan du få ud af det?

Et terapi- eller coachingforløb hos mig er en kærlig rejse, hvor du bliver klar over, hvad du ønsker dig, hvad der holder dig tilbage for at få det, samt hvad der skal til, for at du kan du komme videre.


Min erfaring er, at mange klienter ikke ved eller har glemt, hvor ressourcefulde, de er. De har længe været fyldt af det, der er svært og har mistet kontakten til deres indre svar og styrke.


Min opgave i terapien er således ikke at give dig nye ressourcer eller svar, men at hjælpe dig med at genopdage og udnytte de kompetencer, du allerede har, men som måske lige nu er skjult for dig.


Det er en rejse, hvor vi sammen finder dine stier og dine værktøjer til at fungere godt i livet. En rejse, hvor du bliver klogere på dig selv og på den måde, du kan takle dine udfordringer på.


Et terapi- eller coachingforløb bliver således oftest en proces, hvor du ikke bare finder ud af, hvordan du kan takle de udfordringer, du kommer i terapi for, men også får indsigter og værktøjer, som du kan bruge i fremtidige svære situationer i dit liv.     ER DU SÆRLIG SENSITIV?

Og har brug for redkaber til at passe på din energi?

Så kan EMDR hjælpe.

Der er en international anerkendet traumeterapiform, jeg er uddannet i i

og anvender med stor succes.

Læs mere HER


Læs hvad tidligere klienter siger


Jeg opsøgte Nynne og hendes hjælp efter et meget trist og ufrivilligt breakup med min kæreste. Jeg bad om Nynnes hjælp til at få styr på, hvilke fejl jeg blev ved med at begå, da jeg begyndte at kunne genkende et mønster ved mine forliste parforhold... Et mønster, som jeg meget gerne vil til livs. Nynne og hendes terapi og metoder har i den forbindelse været en stor hjælp for mig. Jeg er blevet meget klogere på ikke kun mig selv og egne handlemønstre, men også min udstråling og mine udfordringer. Jeg har gennem en række timer hos Nynne fået en masse redskaber, som jeg kan bruge for at komme videre i mit liv og i min søgen på mig selv og mine indre værdier, mål og drømme, men også i min søgen efter en mand at dele livet med. Jeg kan kun sige 1000 tak til Nynne for al hendes hjælp og for de redskaber og den viden, jeg har taget med mig fra vores timer, og som jeg glæder mig over at kunne bruge i min ellers travle hverdag.

Sarah, 30 år


Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Kvinde, 21 år


You are intelligent and empathic. This also helps to explore paths that one possibly would not explore if one were totally alone. I find conversations with you comforting and helpful and I leave the meetings with a good feeling. I feel like a clockwork without oil, and you provide some lubricant at the right points. And then the clock starts working again. At least for a while. You don't change the clock, but you understand some of it's working principles. And in principle, that clock is alright. It just needs regular attention.

Tom, 47 år

Trænger du og din partner til at få nye værktøjer til jeres forhold?


Kom med på "Gå til Parforhold"

FÅ EN UFORPLIGTENDE 15 MIN. SAMTALE


RING  61 41 42 04  /  SEND EN BESKED

Nynne Bojsen. Familiecoaching & Terapi på Østerbro, København

Nynne Bojsen


Psykoterapeut MPF, Familiecoach, Traumeterapeut, Cand.comm., Spirituel Vejleder


Familiecoaching & Terapi   


Østerbrogade 45, 1.sal   

2100 København Ø

mail@familiecoaching.dk

+45 61 41 42 04

www.familiecoaching.dk

Facebook. Familiecoaching & Terapi
Linkedin. Famileicoaching & Terapi
Instagram. Familiecoaching & Terapi