EMDR til voksne
EMDR terapi til børn. Ring +4561414204

TRAUMETERAPI TIL VOKSNE

Hej Nynne.

Jeg sidder i luften lige nu. Jeg havde ingen angst overhovedet da vi lettede. Selvom der var flystyrt i medierne og selvom et Aroflot-fly var parkeret lige ved siden af os. Kun lidt fugtige håndflader. (Bobby McFerrin hjalp også til).

Tak <3. Stine.

(Kvinde der kom over sin mangeårige flyskræk med EMDR-behandling) (sms)

Har du været ude for et traume?

Eller lider du "blot" af


* Stress

* Søvnløshed

* Angst

* PTSD                   

* Depression           

* Hovedpiner                 

* Kroniske smerter

* Hjertebanken         

* Agressionsproblemer 

   

Eller lignende ubehagelige psykiske og kropslige reaktioner?


Så kan jeg hjælpe dig med EMDR!


EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) er en international anerkendt og evidensbaseret terapiform.

Den er udviklet til at afhjælpe eftervirkningerne af traumer og særligt til PTSD. Men den har også vist sig effektiv i forhold til en lang række andre psykiske og somatiske problemstillinger samt psykiatriske forstyrrelser.


Hvad er et traume?

Et traume opstår når vi er ude for noget, der er alt for overvældende.

Det kan være en enkeltstående begivenhed som en bilulykke, et overfald, en voldtægt, et dødsfald, at få konstateret en livstruende sygdom og. lign.

Men det kan også opstå efter længerevarende stresspåvirkning som mobning, at leve sammen ed en voldelig partner, svære skilsmisser, konfikter med familiemedlemmer og lign.


Traumer er hændelser, der sidder fast i kroppen, og som påvirker os den dag i dag, selvom det er længe siden, det er sket.


EMDR hjælper

Måske har du et kendt traume, som stadig påvirker dig en gang i mellem. Måske er du "bare" påvirket af eftervirkningerne af et traume, som du ikke kan huske. EMDR hjælper uanset hvad.Du behøver ikke at skulle fortælle alle detaljerne igenDet fine ved EMDR er, at man ikke behøver at fortælle alt, hvad der er sket, hvilket både kan være ubehageligt og måske noget, du ikke kan huske.


 

Trygt sted

Inden vi arbejder med dit traume eller traumer, etablerer vi sammen "Dit trygge sted". Det kan være et fysisk sted, du kender, eller et fantasisted. Når du tænker på, at du er der, føler du ro og behagelighed i kroppen.

Dit trygge sted er en vigtig ventil, når vi skal arbejde med dine traumer. Det vil være alt for overvældende for din krop kun at bevæge os i traumet. Ved at vekselvirke mellem traumet og dine ressourcer, mellem den konkrete traumatiske hændelse og dit trygge sted, opnår din krop og dit sind den fleksibilitet og de ressourcer, der skal til for at hele traumet.Jeg er medlem af EMDR Foreningen Danmark og EMDR Europe og arbejder efter deres regler og foreskrifter.


En mere udførlig beskrivelse af EMDR-metoden kan du se HER.


Se videoer om EMDR HER: 

Læs hvad tidligere klienter siger


Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Jeg kom til Nynne med complex-PTSD symptomer, som jeg ikke har kunne finde nogle andre rigtige løsninger på. Jeg havde prøvet hypnoseterapi i et halvt år, men det var en åbenbaring for mig, hvor meget og hvor hurtigt EMDR’en kunne løfte de hårde og tunge symptomer. Da complex-PTSD er komplekst, var det nødvendigt med en terapeut som Nynne, der kunne tage mange veje, tænke kreativt, og skræddersy EMDR’en til mine oplevelser og symptomer. Jeg var overrasket og begejstret over, de nye måder hun brugte EMDR til at skabe en tryg, konstruktiv og bevidsthedsudvidende terapi.

Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Kvinde, 21 årHej Nynne.

Jeg sidder i luften lige nu. Jeg havde ingen angst overhovedet da vi lettede. Selvom der var flystyrt i medierne og selvom et Aroflot-fly var parkeret lige ved siden af os. Kun lidt fugtige håndflader. (Bobby McFerrin hjalp også til).

Tak <3. Stine.
(Sms fra kvinde der kom over sin mangeårige flyskræk med EMDR-behandling)

EMDR (TRAUMETERAPI)Enkelt session (90 min) Kr. 1350,- 


Forløb (5 x 90 min.) Kr. 6.250 (spar 500 kr.)