Voksne

Kender du til noget af det her?


* Tristed

* Symptomer på stress

* Uforklarlige smerter

* I tvivl om du skal gå fra din parter

* Træt af dit job, men ved ikke hvad du så skal

* Svært ved at finde mening i dit liv

* Har fået konstrateret en sygdom

* Har mistet en, du holder af


Eller andet der kan opstå, når man er et menneske....Terapi og coaching hjælper <3Hvad kan du få ud af det?

Et terapi- eller coachingforløb hos mig er en kærlig rejse, hvor du bliver klar over, hvad du ønsker dig, hvad der holder dig tilbage for at få det, samt hvad der skal til, for at du kan du komme videre.


Min erfaring er, at mange klienter ikke ved eller har glemt, hvor ressourcefulde, de er. De har længe været fyldt af det, der er svært og har mistet kontakten til deres indre svar og styrke.


Min opgave i terapien er således ikke at give dig nye ressourcer eller svar, men at hjælpe dig med at genopdage og udnytte de kompetencer, du allerede har, men som måske lige nu er skjult for dig.


Det er en rejse, hvor vi sammen finder dine stier og dine værktøjer til at fungere godt i livet. En rejse, hvor du bliver klogere på dig selv og på den måde, du kan takle dine udfordringer på.


Et terapi- eller coachingforløb bliver således oftest en proces, hvor du ikke bare finder ud af, hvordan du kan takle de udfordringer, du kommer i terapi for, men også får indsigter og værktøjer, som du kan bruge i fremtidige svære situationer i dit liv.     

SÆRLIG SENSITIV?


Bliver du hurtigt træt når du er sammen med mange mennesker?

Er du sensitiv overfor lyde, lugte, uro, konflikter el. lign?

Har brug for redkaber til at passe på dig selv og din energi?

Så kan EMDR hjælpe!


EMDR er en international anerkendet traumeterapiform, jeg anvender med stor succes til både særlige sensitive, stressramte, depressionsramte samt andre, der mærker psykisk og fusisk ubalancer.

Kontakt mig og hør næmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Læs mere om EMDR HER

RESSOURCEFORLØB?


Er du en borger i et kommunalt tilbud eller en medarbejder i en virksomhed, kan du ansøge om et betalt ressourceforløb på 8 sessioner fordelt over 3 måneder.

Forløbet består af coaching og terapi og tilrettelægges, så du kan få styrket dit

selvværd, selvforståelse, psykisk og fyisk velbefindende, arbejdsevne eller andet, så du kan begynde at trives igen.

Kontakt mig og hør næmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Læs hvad tidligere klienter siger


Jeg opsøgte Nynne og hendes hjælp efter et meget trist og ufrivilligt breakup med min kæreste. Jeg bad om Nynnes hjælp til at få styr på, hvilke fejl jeg blev ved med at begå, da jeg begyndte at kunne genkende et mønster ved mine forliste parforhold... Et mønster, som jeg meget gerne vil til livs. Nynne og hendes terapi og metoder har i den forbindelse været en stor hjælp for mig. Jeg er blevet meget klogere på ikke kun mig selv og egne handlemønstre, men også min udstråling og mine udfordringer. Jeg har gennem en række timer hos Nynne fået en masse redskaber, som jeg kan bruge for at komme videre i mit liv og i min søgen på mig selv og mine indre værdier, mål og drømme, men også i min søgen efter en mand at dele livet med. Jeg kan kun sige 1000 tak til Nynne for al hendes hjælp og for de redskaber og den viden, jeg har taget med mig fra vores timer, og som jeg glæder mig over at kunne bruge i min ellers travle hverdag.

Sarah, 30 år


Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Kvinde, 21 år


You are intelligent and empathic. This also helps to explore paths that one possibly would not explore if one were totally alone. I find conversations with you comforting and helpful and I leave the meetings with a good feeling. I feel like a clockwork without oil, and you provide some lubricant at the right points. And then the clock starts working again. At least for a while. You don't change the clock, but you understand some of it's working principles. And in principle, that clock is alright. It just needs regular attention.

Tom, 47 årKære Nynne
Jeg var så glad for at være hos dig i søndags og du givet mig et stort skub i rette retning. Jeg har valgt at hilse og sige farvel til alle mine spøgelser og smerte. Men det er en kæmpe mundfuld og vil gerne booke en ekstra time med dig om muligt?

Knus fra Christine. (43 år) (sms)

Brug for at have det bedre? Terapi og coaching til voksne. Ring +4561414204

BOOK EN TID ONLINE


60 min. kr. 1100,- 
90 min. kr. 1350,-


Både online og i min praksis