Voksne

Nogle gange ter livet sig anderledes, end vi ønsker

SÅ ER DET EN FIN IDE AT SØGE HJÆLP

Jeg hjælper dig med at finde vej hjem til dig selv og din styrke


Du er den vigtigste i dit liv.
Dit velbefindende har stor betydning for mange.

Når du får hjælp i dit liv, påvirker det positivt de mennesker, du har omkring dig.


Et terapeutisk forløb kan være banebrydende.

Det kan give dig perspektiver og værktøjer, der ikke blot tackler de udfordringer, du kommer med, men som gør dig i stand til at leve dit liv med langt større dybde, forståelse og kærlighed fremover. 

Det kan jeg hjælpe med

* Give dig klarhed på, hvor du er på vej hen

* Hjælpe dig af med gamle uforløste traumer og blokeringer

* Udvide din forståelse af, hvad der sker med dig

* Guide dig i at mærke, hvad du vil og hvad du ikke vil
* Forløse din smerte og forvandle den til en styrke


Samt andet, der kan hjælpe dig med at blive en glad, stærk og sikker udgave af dig selv.


Gennem mine mange år som terapeut og coach, men også i min fortid som kommunikationskonsulent, tv-medarbejder, skolelærer og business facilitator har jeg hjulpet mennesker med at overkomme udfordringer og genvinde en langt større indsigt, glæde og styrke i deres liv.

Jeg har set mennesker gå fra dyb fortvivlelse til ophøjet ro og klarhed, fra invaliderende traumer til fysisk og psykisk frihed.


Jeg udfører ikke mirakler, men jeg ved, hvordan jeg aktiverer dine indre kræfter og sandheder.


På den måde sker miraklerne af sig selv.


Du er langt stærkere, end du regner med

Lad mig vise dig din styrke.


Udtalelser

Farvel til min smerte

Kære Nynne
Jeg var så glad for at være hos dig i tirsdags og du givet mig et stort skub i rette retning. Jeg har valgt at hilse og sige farvel til alle mine spøgelser og smerte. Men det er en kæmpe mundfuld og vil gerne booke en ekstra time med dig om muligt?

Christine 43 år

Jeg er blevet meget klogere

Jeg opsøgte Nynne og hendes hjælp efter et meget trist og ufrivilligt breakup med min kæreste. Jeg bad om Nynnes hjælp til at få styr på, hvilke fejl jeg blev ved med at begå, da jeg begyndte at kunne genkende et mønster ved mine forliste parforhold... Et mønster, som jeg meget gerne vil til livs. Nynne og hendes terapi og metoder har i den forbindelse været en stor hjælp for mig. Jeg er blevet meget klogere på ikke kun mig selv og egne handlemønstre, men også min udstråling og mine udfordringer. Jeg har gennem en række timer hos Nynne fået en masse redskaber, som jeg kan bruge for at komme videre i mit liv og i min søgen på mig selv og mine indre værdier, mål og drømme, men også i min søgen efter en mand at dele livet med. Jeg kan kun sige 1000 tak til Nynne for al hendes hjælp og for de redskaber og den viden, jeg har taget med mig fra vores timer, og som jeg glæder mig over at kunne bruge i min ellers travle hverdag.

Sarah 30 år

Her er du en ligeværdig

Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Amalie 21 år

En helt anden ro

Jeg vil bare tusind tak for igår! Jeg har en helt anden ro, som aldrig før! Meget syrealistisk at føle som at have et helt hus for sig selv. Jeg kan ikke lade være med at tænke at jeg arbejder på et hospital, for ældre mennesker. så det er så oplagt at blive en sjælelig vejviser. Du har hjulpet mig med at finde en gnist jeg troede var væk. OG, min angst er stort set væk!

Isabellea 33 år

Comforting and helpful

You are intelligent and empathic. This also helps to explore paths that one possibly would not explore if one were totally alone. I find conversations with you comforting and helpful and I leave the meetings with a good feeling. I feel like a clockwork without oil, and you provide some lubricant at the right points. And then the clock starts working again. At least for a while. You don't change the clock, but you understand some of it's working principles. And in principle, that clock is alright. It just needs regular attention.

Tom 47 år

FORLØB

NY RETNING

Til dig, der er over 25 år og som ønsker en tilværelse med større ro, overskud og retning i livet.


BESTÅR AF

10 x samtaler af 90 min.


Mulighed for at kontakte mig på telefon gennem hele forløbet.Forløbet strækker sig typisk over 6-12 måneder.


Jeg følger dig hele vejen fra dine første overvejelser til dine nye ideer sidder fast og din tilværelse er ændret til det bedre.


ET KÆRLIGT SKUB 

Til dig, der er over 25 år og som ønsker et skub i en ny og bedre retning.


BESTÅR AF

5 x samtaler af 90 min.


Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad du vil i dit liv og hvordan du opnår det. 

Lad os tales ved


Så kan vi sammen vurdere, hvad der passer til dig.

Send mig en besked her, tekst mig på messenger eller ring på tlf. 61414204.

 
 
 
 

15 MIN. GRATIS

- modtag en afklarende og uforpligtende samtaleRing på: