Voksne

Mærker du din styrke og glæde?

Eller er du et sted i livet, hvor du trænger til at huske, hvem du er og hvor stærk du er - og måske udvikle dig endnu mere?


Du er vigtig.
Du har stor betydning for mange.

Når du får hjælp til at få det endnu bedre, påvirker du positivt de mennesker, du har omkring dig.


Et terapeutisk forløb kan være banebrydende.

Det kan give dig perspektiver og værktøjer, der ikke blot tackler de udfordringer, du kommer med, men som også gør dig i stand til at leve dit liv med langt større dybde, forståelse og kærlighed fremover. 

Det kan jeg hjælpe dig med

* Give dig klarhed på, hvor du er på vej hen

* Hjælpe dig af med gamle uforløste traumer og blokeringer

* Vi se dig dine styrker og evner

* Udvide din forståelse af, hvad der sker med dig

* Guide dig i at mærke, hvad du vil, og hvad du ikke vil
* Forløse din smerte og forvandle den til en styrke


Samt andet, der kan hjælpe dig med at blive en glad, stærk og sikker udgave af dig selv.


Gennem mine mange år som terapeut og coach, men også i min fortid som kommunikationskonsulent, tv-medarbejder, skolelærer og business facilitator har jeg hjulpet mennesker med at overkomme udfordringer og genvinde en langt større indsigt, glæde og styrke i deres liv.

Jeg har set mennesker gå fra dyb fortvivlelse til ophøjet ro og klarhed, fra invaliderende traumer til fysisk og psykisk frihed.


Jeg udfører ikke mirakler, men jeg ved, hvordan jeg aktiverer dine indre kræfter og sandheder.


På den måde sker miraklerne af sig selv.


Du har langt flere ressourcer, end du regner med.

Når vi arbejder sammen, vil du se og mærke dem.


Udtalelser

Farvel til min smerte

Kære Nynne
Jeg var så glad for at være hos dig i tirsdags og du givet mig et stort skub i rette retning. Jeg har valgt at hilse og sige farvel til alle mine spøgelser og smerte. Men det er en kæmpe mundfuld og vil gerne booke en ekstra time med dig om muligt?

Christine 43 år

Jeg er blevet meget klogere

Jeg opsøgte Nynne og hendes hjælp efter et meget trist og ufrivilligt breakup med min kæreste. Jeg bad om Nynnes hjælp til at få styr på, hvilke fejl jeg blev ved med at begå, da jeg begyndte at kunne genkende et mønster ved mine forliste parforhold... Et mønster, som jeg meget gerne vil til livs. Nynne og hendes terapi og metoder har i den forbindelse været en stor hjælp for mig. Jeg er blevet meget klogere på ikke kun mig selv og egne handlemønstre, men også min udstråling og mine udfordringer. Jeg har gennem en række timer hos Nynne fået en masse redskaber, som jeg kan bruge for at komme videre i mit liv og i min søgen på mig selv og mine indre værdier, mål og drømme, men også i min søgen efter en mand at dele livet med. Jeg kan kun sige 1000 tak til Nynne for al hendes hjælp og for de redskaber og den viden, jeg har taget med mig fra vores timer, og som jeg glæder mig over at kunne bruge i min ellers travle hverdag.

Sarah 30 år

Comforting and helpful

Nynne is the most intuitive guide you will ever meet. She is in touch with the natural world. Nynne has a way of explaining how things fit together in this world and how it’s connected to the next. She works in a way that crosses all borders and boundaries. If you want a guide in your journey to be the most productive, freer version of yourself her work are for you. Whether you have a business project, want to have more ease in your life or revolve something plaguing, nagging or pulling at you, I really recommend taking the time to look at her offerings and see how you can take advantage of her vast knowledge, credentials and unique approach. Work with her in some format and wait and see what happens! Wow! Great things for sure. She can and WILL help you expand your horizons.

Valerie Volinski 62

Her er du en ligeværdig

Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Amalie 21 år

En helt anden ro

Jeg vil bare tusind tak for igår! Jeg har en helt anden ro, som aldrig før! Meget syrealistisk at føle som at have et helt hus for sig selv. Jeg kan ikke lade være med at tænke at jeg arbejder på et hospital, for ældre mennesker. så det er så oplagt at blive en sjælelig vejviser. Du har hjulpet mig med at finde en gnist jeg troede var væk. OG, min angst er stort set væk!

Isabellea 33 år

Comforting and helpful

You are intelligent and empathic. This also helps to explore paths that one possibly would not explore if one were totally alone. I find conversations with you comforting and helpful and I leave the meetings with a good feeling. I feel like a clockwork without oil, and you provide some lubricant at the right points. And then the clock starts working again. At least for a while. You don't change the clock, but you understand some of it's working principles. And in principle, that clock is alright. It just needs regular attention.

Tom 47 år

FORLØB

VOKSENPAKKE

Samtaleforløb til dig, der ønsker et kærligt skub mod en mere glad og stærk udgave af dig selv.BESTÅR AF

5 x samtaler af 90 min.


Samtalerne kan foregå online og i min praksis.


Mulighed for online kontakt mellem sessionerne


Kr. 8000

12 UGER

Onlineforløb til stærke og sensitive mennesker, der ønsker en forvandling i deres liv


1:1 coaching samt hjemmearbejde mellem sessionerneBESTÅR AF

Uge 1:
Opstart - 2 timers session


Uge 2, 3, 4:
Opfølgning - 1,5 times session pr uge


Uge 6, 8, 10 og 12:
Vedligehold - 1 times session pr uge
Kr. 12.500

HELE VEJEN

Livstransformerende forløb til dig, der er klar til at steppe ind i en mere bevidst, powerfuld og glad udgave af dig selv.  BESTÅR AF

+ 2 x Coachende samtaler hver måned

+ Hjemmeopgaver
+ EMDR sessioner til forløsning af gamle uhensigtsmæssige mønstre.
+ Kontakt på telefon gennem hele forløbet.Forløbet strækker over 12 måneder.


Jeg følger dig hele vejen,
til din nye bevidsthed og din nye styrke er en naturlig del af dig  og din tilværelse er ændret til det meget bedre.


Lad os tales ved


Så kan vi sammen vurdere, hvad der passer til dig.

Send mig en besked her, tekst mig på messenger eller ring på tlf. 61414204.

 
 
 
 

30 MIN. GRATIS

- modtag en afklarende og uforpligtende samtale