EMDR til unge

EMDR ER EFFEKTIVT OG NÆNSOMTEMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), som jeg anvender i min behandling, er en international anerkendt og evidensbaseret terapiform.

Den er udviklet til at afhjælpe eftervirkningerne af traumer og særligt til PTSD (post traumatisk stress syndrom) men har vist sig at være meget effektfuld på en lang række traumer og ubalancer.


Læs mere om EMDR her


Jeg anvender EMDR med stor effekt på både børn, unge og voksne.

 

EMDR er særligt godt til børn og unge, fordi barnet ikke behøver forklare så meget om, hvad der er sket, men i stedet bare kan slappe af og blive behandlet gennem en blid stimulering.


Metoden går mere ud på at hjælpe hjernen med at lagre hændelserne på en ny måde, end at skulle gennemsnakke hvad der er foregået, hvilket i sig selv kan reaktivere traumet.


Jeg har så fine erfaringer med børn og unge, jeg har hjulpet til at blive mere glade, stærke, livfulde og ressourcefyldte.

Og det går ofte forbløffende hurtigt!


Jeg har bl.a. erfaring med traumer som voldtægter, overfald, overgreb, ulykker, mobning, dødsfald samt andre aspekter, der kan slå et menneske ud af kurs..


Nogle gange ved man ikke helt, hvorfor man har det så dårligt. Det vil sige, man ikke helt kan sætte fingeren på, hvad tramet skule være, man kan blot mærke eftervirkningerne.


Eftervirkningerne kan være selvskade, hashmisbrug, hovedpiner, mavepiner, uforklarlige smerter i kroppen, ubehagelige tanker, der kører i ring samt andre tegn på, at der er noget, der ikke spiller.


I EMDR behøver du ikke at kende traumet, det er nok at du kan mærke ubalancerne. Metoden kan stadig hjælpe dig.

 

EMDRbehandling tager typisk 5-8 gange, alt efter traumets omfang.


Kontakt mig på telefon eller mail, så kan jeg rådgive jer om, hvordan et forløb kunne se ud.

Læs hvad tidligere klienter siger


Hej Nynne.

Vil bare sige, at vi er så taknemmelige for, hvordan du har hjulpet vores søn. Han er nu tilbage i skolen og er begyndt at spise godt igen. Han er blevet gladere og har langt færre episoder, hvor verden bryder sammen for ham.

Så mange tak for din hjælp. Den har været uvurderlig.

Kh Susanne (mor til 12 årig dreng)Kære Nynne.
Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede.
Frederikke. (19 å)

EMDR til unge. Familiecoahing.dk

BOOK EN TID ONLINE


Unge mellem 12 - 20 år

60 min. kr. 1000,-