Ungecoaching
Familiecoaching & Terapi logo. Børneterapi, teenagecoaching, parterapi, individuel terapi. Ring 61414204

Alle fortjener at trives

Kære Nynne. Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede. Frederikke. (19 år)


Læs mere her

ONLINECOACHING


Når først du har været hos mig i min praksis - og vi har lært hinanden at kende - kan vi fortsætte online, hvis det passer bedre for dig

COACHING TIL UNGE

Hvis du kender til

* At være stresset

* Sove for lidt

* Føle dig ensom

* Føle dig deprimeret

* At have en facade, som skjuler hvordan du egentlig har det

* Have angstanfald

* Være bange for fremtiden

* Være bange for at fejle

* Spise for meget eller for lidt

* Skære i dig selv eller på anden måde gøre dig selv ondt

* Have selvmordstanker

* At have været ude for et overgreb eller en anden traumatisk begivenhed

Eller lignende

 

Så foreslår jeg dig at søge hjælp!


Coaching hos mig går primært ud på at vi taler sammen. Først finder vi sammen ud af, hvad det er, der foregår i og omkring dig. Derefter lægger vi en plan for, hvordan det kan blive anderledes. Og så hjælper jeg dig med de værktøjer, der skal til, så du kan komme ovenpå igen.


Når du er hos mig er det et fortroligt rum, hvor jeg ikke fortæller andre - heller ikke dine forældre - om, hvad vi taler om. Skulle der opstå situationer, hvor jeg tænker dine forældre skal indblandes, taler jeg først med dig om det.


Jeg har tidligere hjulpet unge med følgende problematikker:

Kærestevold, eksamensangst, stress, søvnløshed, selvskade, selvmordstanker, smerter, kedafdethed, følelse af ikke at høre til på jorden, se/høre døde mennesker, være udenfor i gruppen og ikke vide hvordan man kommer ind igen, konflikter med forældrene samt generel usikkerhed.


Selvom du er ung - og derved stor - kan det ofte en fordel også at inddrage dine forældre i dit forløb. Især hvis I har mange konflikter sammen. Men også når I har det godt og det mere er dig, der ikke trives. Du skal vide, at dine forældre 100% vil dig det bedste - men måske ved de ikke, hvordan de bedste kan støtte dig.

Så er de en god ide at tage en eller flere sessioner sammen alle sammen.

Men det er noget, vi to finder ud af om passer til dig.


Hvis du er forælder, der læser dette, så vid, at der også er mulighed for at I som forældre kommer alene, så I kan få råd og vejledning til, hvordan I bedst hjælper jer selv og jeres ung gennem skærerne.

 

Skriv på 61414204 eller udfyld en besked så kan vi tale om, hvad der passer bedst til dig.

Læs hvad tidligere klienter siger


Kære Nynne. Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede.

Frederikke. (19 år)


Kære Nynne. Jeg var til den bedste, fineste skole/hjem samtale forleden dag. Stor udvikling var at bemærke. Og mega ros til OS.

Tak tak af hjertet tak <3 <3 <3 (Mor til søn på 14 år) (sms)


Kære Nynne. Tusind tak fordi du tog Julie (14 år) ind akut forleden! Hun var bare SÅ glad for det, og det er jeg selvfølgelig også så. Hun har fortalt mig lidt om jeres samtale, og hun synes, du gav hende nogle gode råd/redskaber til at klare sig. TAK for det! Kh P. (mor) (sms)

FÅ EN UFORPLIGTENDE 15 MIN. SAMTALE


RING  61 41 42 04  /  SEND EN BESKED

Nynne Bojsen. Familiecoaching & Terapi på Østerbro, København

Nynne Bojsen


Psykoterapeut MPF, Familiecoach, Traumeterapeut, Cand.comm., Spirituel Vejleder


Familiecoaching & Terapi   


Østerbrogade 45, 1.sal   

2100 København Ø

mail@familiecoaching.dk

+45 61 41 42 04

www.familiecoaching.dk

Facebook. Familiecoaching & Terapi
Linkedin. Famileicoaching & Terapi
Instagram. Familiecoaching & Terapi