Familiecoaching & Terapi Logo


Børnesamtaler

Er dit barn glad og tilfreds?


Hvis ikke, har det brug for hjælp!

Særligt fokus på børn med angst

Mange børn lider af en form for angst.

Angsten kan udmønte sig i mange bekymringer, svært ved at sove om natten, vredesudbrud, skolevægring, ondt i maven samt andre tegn på, at barnet ikke trives.

Ofte kan det være svært at behandle angst og mange børn må leve med konsekvenserne i mange år.

Glad Barn Metoden

har vist sig særlig anvendelig til at behandle og fjerne angst

Glad Barn Metoden

Metoden tilbyder barnet sjove og enkle værktøjer, som styrker barnets indre, giver forældrene nye værktøjer til at forstå og støtte barnet samt fjerner angsten så barnet kan blive glad igen.  


Metoden er unik og bygger på mange års studier og praktisk erfaring. Den ligger til grund for alle mine behandlingsforløb - fordi den virker!


Læs Brits udtalelse fra den gang jeg hjalp hendes datter af med angst:

Angsten forsvandt

Kære Nynne

Vi kom til dig ved en tilfældighed, da en psykolog anbefalede dig. Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent.

Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp.
Af hele hjertet tak.


Brit, mor til datter på 10 årHvis dit barn ikke har det godt,

så er noget, der generer.

Det kan være noget indeni barnet og noget udenom.

Men min erfaring er, at alt kan heales!

Tegn på, at dit barn ikke har det godt


DIT BARN BLIVER VRED. MEGET VRED.


Ofte både meget hurtigt og over ting, som hverken du eller din partner helt forstår. Dit barn har en meget veludviklet retfærdighedssans og er typisk både velargumenteret og stædig. Når det bliver sur er det til tider så voldsomt, at det er ubehageligt for både jer som forældre og søskende, så I er begyndt at gå lidt på æggeskaller for ikke at tricke temperamentet. Måske bliver dit barn ulykkelig bagefter, græder og siger undskyld. Måske trækker det sig og har brug for alenetid for at kunne komme tilbage i balance. DIT BARN ER OFTE BEKYMRET


Og trækker sig ind i sig selv, hvis verden bliver for voldsom. Det bryder sig ikke om skift og kan bedst lide at være i trygge rammer, helst sammen med mor og far. Dit barn har svært ved at falde i søvn om aftenen og bryder sig ikke om at være alene. Det kan ikke lide uvenskab og konflikter og siger hurtigt undskyld, hvis det tror, det har gjort noget forkert. Dit barn er måske meget perfektionistisk og  bekymrer sig ofte om ting, I som forældre tænker, at et barn slet ikke skal bekymre sig om.DIAGNOSE ELLER EJ?


Du er i tvivl, om dit barn har en diagnose. Måske har I længe presset på uden at få et udredningsforløb. Måske er I i gang med et forløb, men det trækker ud og dit barn har det stadig ikke godt.

Jeg udsteder ikke diagnoser, men jeg giver jer en forklaring på, hvad jeg mærker og ser hos jeres barn. Min erfaring er, at der ofte er flere ting på spil. Jeg hjælper jer med at forstå, hvad der foregår i jeres barn samt hjælper jeres barn med at mærke sin styrke og selvværd. Uanset om dit barn har en diagnose eller ej indeholder det alt, hvad der skal til for at have det godt.


Udtalelser

Vi som forældre blev klogere

Sofie synes at det har været rigtig godt at gå hos dig. Hun har fået meget mere ro i kroppen og er hjulpet af med angsten, når mor skal gå. Hun har lige været på lejrskole, hvor hun havde tlf med og kunne ringe hjem. Det gik over alt forventning, hun ringede glad hjem, uden angst eller bekymringer. Det var stort :-).
Vi kan kun anbefale dig til andre, vi fik en helt anden pige ud af at være hos dig, og vi som forældre blev klogere.

Charlotte, mor til datter på 9 år

Mange ubehagelige oplevelser

Kære Nynne. Da vi startede hos dig havde vores daværende 4 årige søn været ude for mange ubehagelige oplevelser i hans korte liv. Han havde oplevet sin far blive syg og hentet med ambulance mange gange. Desværre. Han reagerede på det bl.a. ved ikke at ville i børnehave, have svært ved at sove om natten, ikke ville have vi smed noget ud og i det hele taget være urolig over de mindste ting.

Du hjalp ham - og os - tilbage i balance på den fineste vis. Vi kunne tydelig mærke, at han holdt af at komme op hos dig og det samme gjorde vi. I dag er han glad dreng, der trives igen. Han kan nu afleveres uden problemer i børnehaven, han sover godt om natten og er langt bedre til at falde til ro, når han bliver ked af det og vred.

Vi er så taknemmelige for hele forløbet og for det, du lærte os.

Tak.

Karen, mor til søn på 5 år

Mindre stresset

Jeg synes det har været godt at gå her. Jeg er blevet mindre stesset. Det der med at huske på dyrene og den der bobbel rundt om mig, der beskytter mig - det har også hjulpet.

Dreng 12 år

Nu spiser hun igen

Kære Nynne. Vi kom til dig fordi vores datter pludselig ikke ville spise fast føde efter en ubehagelig oplevelse med at få noget galt i halsen. Du hjalp både Bella med at kunne spise igen og du hjalp os som forældre med at forstå, hvad der skete og hvordan vi kunne hjælpe Bella og takle hele situationen. Vi er dig dybt taknemmelig for hjælpen. Nu spiser hun igen og er glad. Tak.

Nathalie, mor til datter på 5 år

Jeg er tryg hos dig, Nynne. Familiecoaching.dk

Hilsen på min tavle fra dreng på 8 år
(Jeg har anonymiseret hans navn)

CVR 30752651