Om
Familiecoaching & Terapi. Baggrund

MIG OG MIN BAGGRUND

Det er mig og min familie, som er på billederne.
Som I sikkert kan fornemme, så kender jeg selv til at have en teenager i familien, til udfordringer med familieforøgelse, til parforholdskriser, søskendekonflikter - ja til at leve i en familie.

Uddannelserne


* Cand.comm., Roskilde Universitetscenter
* Psykoterapeut MPF,
Psykoterapeutisk Institut
* Socialfaglig Familiecoach
, MindJuice & Hverdagens Helte

* EMDR-terapeut, EMDR-uddannelsescenter Danmark

* Traumeterapeut til børn og unge v. Alé Duarte og Maggie Kline

* Holistisk Biomediciner, Skolen for Helhedsterapi ved Gunver Juul

* Reiki Master og Starseed Healer, Uriah Healer Uddanelse 

* Projektleder, Rovsing Business Academy
* Flow Consultant, Entrepreneursinstitute.com

* Spirituel Underviser, Indehaver af Sjælens Skole

Samt kurser i SE-terapi, meditation, sundhed, mindfulness m.m. gennem de sidste 25 år.

 


Cand.comm. og familieterapeut

Jeg er oprindeligt uddannet cand.comm., som er en akademisk uddannelse i kommunikation. Fra min kandidateksamen har jeg arbejdet med kommunikation og mennesker i mange forskellige sammenhænge.

Jeg har været selvstændig kommunikationskonsulent og fastansat kommunikationschef. Jeg har arbejdet 6 år i TV-branchen som caster, eventudvikler og tilrettelægger. Gennem 3 år har jeg været folkeskolelærer på Trørødskolen i Rudersdal Kommune, hvor jeg samtidig gennemførte et uddannelsesforløb i kommunikation for ledelsen.

I to år var jeg familiekonsulent på Gladsaxe Familieskole, som er en foranstatning, der hjælper udsatte børn og familier. Senest har jeg været ansat i Familiepsykologisk Praksis, hvor jeg i samarbejde med to psykologer har hjulpet børn, unge og familier.


I dag arbejder jeg som som selvstændig familiecoach samt psyko- og traumeterapeut med praksis på Østerbrogade i København.

Derudover underviser og superviserer jeg andre, der også arbejder med børn og unge, samt er konsulent for Dansk Folkehjælp, hvor jeg bla. afholder kurser og workshops om - og for - udsatte familier.


Jeg certificeret - og arbeder som - Flow consultant, hvor jeg tester og vejleder medarbejdere og ledere i hvordan de kan spotte og udnytte deres potentialer i en business sammenhæng. Læs mere om det HER

 

Endelig er jeg spirituel underviser og indehaver af Sjælens Skole, hvor jeg underviser i spiritualitet, holder foredrag i virksomheder om spiritualitet, tilbyder 1:1 sessioner samt arrangerer kurser.Vi taler om det, I har behov for

Jeg arbejder ud fra et eksistentielt, humanistisk og systemisk grundsyn, hvilket betyder, at jeg møder dig og din familie der, hvor I er.
Jeg har ikke nogen forudindtagede holdninger om, hvordan et godt liv ser ud, men tager udgangspunkt i det, I vil.
Og så er jeg systemisk funderet. Det betyder bl.a, at jeg ser tingene og udfordringerne i sammenhæng. Derfor inviterer jeg f.eks.  forældrene med til den første session, selvom det er en ung eller teenager, der umiddelbart beder om hjælp.


Jeg tror på, at du og I har de ressourcer, der skal til, for at kunne gøre det, I ønsker. Mit fokus er at guide jer, så I selv finder frem til de svar og ressourcer, lærer dem at kende og finder ud af, hvordan I kan bruge dem bedst muligt.

Mit mål er således at hjælpe jer, så I kan selv.

 


Medlemskab og tavshedspligt

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og EMDR-forening Danmark.
Jeg arbejder i overensstemmelse med foreningernes respektive regler og retningslinjer, hvilket bl.a. indbefatter et højt fagligt niveau samt tavshedspligt.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Jeg er konsulent for Dansk Folkehjælp

Her hjælper jeg udsatte børn og familier med at trives igen. Det er meget meningsfuldt.

Se her en lille video om vores arbejde.

Kh Nynne

Medlem af EMDR foreningen i Danmark
Medlem af EMDR foreningen i Europa