Supervision

Alle former for supervision kan tilpasses den aktuelle situation og antal deltagere.


 Kontakt mig for yderligere oplysninger.

SUPERVISION

INSPIRATION, SPARRING
OG LÆRING


Til faggrupper, der arbejder med børn, unge og familierIndividuelle sessioner samt gruppesupervision

Har I som lærere, pædagoger, socialrådgivere, terapeuter, frivillige eller andre faggrupper brug for sparring og inspiration til at forstå de børn, unge og familier, I arbejder med?


Med mange års erfaring som familieterapeut, folkeskolelærer, underviser og supervisor tilbyder jeg skræddersyede forløb til større og mindre faggrupper, der ønsker at opkvalificere deres arbejde og udvidde deres forståelser.


Supervisionen kan foregå i min praksis, på jeres arbejdsplads samt online.

RESPONS FRA TIDLIGERE DELTAGERE


Tak for en yderst givende supervisionsdag. Det var fedt at få ny inspiration. Du var god til at forklare de svære teorier, så de blev letforståelige og hver gang kunne jeg se de enkelte børn foran mig. Nu ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dem yderligere.

Claus, PædagogGode plancher og eksempler. Godt at have tid til reflektion i forhold til "vores" børn. Gode fif. Rart at du er så "live"... ikke noget powerpoint.

Merete, Lærer


Jeg fik nogle simple forklaringer på hjernens udviklingskurve, hvilket kan hjælpe mig i mit pædagogiske virke til at håndtere konflikter i "rigtigt" tempo.

Nicolai, Pædagog


Det blev "serveret" håndgribeligt og fik mig til at tænke anderledes om konkrete udfordringer med elever (og egentlig også eget barn :-)

Dorthe, Lærer


Jeg bliver klogere på, hvordan jeg kan hjælpe børnene i Naturteamet, og jeg bliver klogere på, hvordan jeg kan hjælpe mig selv til gøre mit arbejde bedst muligt. Tak.

Mikael, Naturteamet (Aflastningstilbud)På Trørødskolen har vi i vores ledelsesteam ( 8 personer ) haft et særdeles givende forløb om kommunikation, hvor Nynne på kompetent vis, har vist os veje til at forbedre og skærpe vores kommunikation overfor både medarbejdere og forældre.

Nynne har en naturlig, venlig og varm måde at gennemføre sådanne kursusgange, så det ud over det spændende og også ganske komplicerede faglige indhold, blev overordentlig både behageligt og sjovt at deltage.

Peter Gottlieb, Skoleleder, Trørødskolen