EMDR

Hvad holder dig tilbage?

EMDR kan forløse dine traumer, så du igen kan få luft under vingerne

HVAD ER EMDR?


EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) er en international anerkendt og evidensbaseret terapiform.

Den er udviklet til at afhjælpe eftervirkningerne af traumer og særligt til PTSD. Men den har også vist sig effektiv i forhold til en lang række andre psykiske og somatiske problemstillinger samt psykiatriske forstyrrelser.


Hvad er et traume?

Et traume opstår, når vi er ude for noget, der er alt for overvældende.

Det kan være en enkeltstående begivenhed som en bilulykke, et overfald, en voldtægt, et dødsfald og få konstateret en livstruende sygdom.

Men det kan også opstå efter længerevarende stresspåvirkning som mobning, at leve sammen med en voldelig partner, svære skilsmisser, konfikter med familiemedlemmer og lign.


Traumer er hændelser, der sidder fast i kroppen, og som påvirker os den dag i dag, selvom det er længe siden, det er sket.


EMDR hjælper

Måske har du et kendt traume, som stadig påvirker dig en gang i mellem. Måske er du "bare" påvirket af eftervirkningerne af et traume, som du ikke kan huske. EMDR hjælper uanset hvad.Du behøver ikke at skulle fortælle alle detaljerne fra dit traume igenDet fine ved EMDR er, at man ikke behøver at fortælle alt, hvad der er sket, hvilket både kan være ubehageligt og måske noget, du ikke kan huske.


 

Trygt sted

Inden vi arbejder med dit traume eller traumer, etablerer vi sammen "Dit trygge sted". Det kan være et fysisk sted, du kender, eller et fantasisted. Når du tænker på, at du er der, føler du ro og behagelighed i kroppen.

Dit trygge sted er en vigtig ventil, når vi skal arbejde med dine traumer. Det vil være alt for overvældende for din krop kun at bevæge os i traumet. Ved at vekselvirke mellem traumet og dine ressourcer, mellem den konkrete traumatiske hændelse og dit trygge sted, opnår din krop og dit sind den fleksibilitet og de ressourcer, der skal til for at hele traumet.Se mere om EMDR-metoden på EMDR-foreningen hjemmeside HER.

Se videoer om EMDR HER: 


EMDR hjælper på

* Traumer
* PTSD

* Angst

* Fobier
* Stress
* Tankemylder
* Depression
* OCD
* Hovedpiner, muskelsmerter, uforståelige fysiske reaktioner


Samt andet der indikerer, at din krop er uforløst.

Jeg er medlem af EMDR Foreningen Danmark og EMDR Europe og arbejder efter deres regler og foreskrifter.

Ved hjælp af EMDR kan vi berolige dit nervesystem og din hjerne, så du igen kan finde din indre styrke, overskud og glæde.

EMDR ER GODT
TIL BØRN OG UNGE Jeg anvender EMDR med stor effekt på både børn, unge og voksne.

 

EMDR er særligt godt til børn og unge, fordi barnet ikke behøver forklare så meget om, hvad der er sket, men i stedet bare kan slappe af og blive behandlet gennem en blid stimulering.


Metoden går mere ud på at hjælpe hjernen med at lagre hændelserne på en ny måde, end at skulle gennemsnakke, hvad der er foregået, hvilket i sig selv kan reaktivere traumet.


Jeg har så fine erfaringer med børn og unge, jeg har hjulpet til at blive mere glade, stærke, livfulde og ressourcefyldte.

Og det går ofte forbløffende hurtigt!


Jeg har bl.a. erfaring med traumer som voldtægter, overfald, overgreb, ulykker, mobning, dødsfald samt andre aspekter, der kan slå et menneske ud af kurs.


Nogle gange ved man ikke helt, hvorfor man har det så dårligt. Det vil sige, man ikke helt kan sætte fingeren på, hvad tramet skule være, man kan blot mærke eftervirkningerne.


Eftervirkningerne kan være selvskade, hashmisbrug, hovedpiner, mavepiner, uforklarlige smerter i kroppen, ubehagelige tanker, der kører i ring samt andre tegn på, at der er noget, der ikke spiller.


I EMDR behøver du ikke at kende traumet, det er nok at du kan mærke ubalancerne. Metoden kan stadig hjælpe dig.

 

EMDR-behandling tager typisk 5-8 gange, alt efter traumets omfang.

EMDR indgår naturligt i min hjælp til børn og unge.


Udtalelser

Ingen angst overhoved

Hej Nynne.

Jeg sidder i luften lige nu. Jeg havde ingen angst overhovedet da vi lettede. Selvom der var flystyrt i medierne og selvom et Aroflot-fly var parkeret lige ved siden af os. Kun lidt fugtige håndflader. (Bobby McFerrin hjalp også til).

Tak!(Sms fra kvinde der kom over sin mangeårige flyskræk med EMDR-behandling)


Stine 42 år

Vi er så taknemmelige

Kære Nynne.

Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent. Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp. Af hele hjertet tak.


Brit, mor til 10årig pige

Ikke plaget mere

Kære Nynne

Clara er nu nærmest en helt anden pige med mod på livet og overskud.

Hun kan falde i søvn om natten og er ikke plaget af alle de bekymrende tanker mere. Vi arbejder stadig med at kunne sove ude, men som du sagde, så kommer det nok, når hun har mere behov for det :)

Vi er meget glade for, hvad du har gjort for hende og vores familie.


Karen, mor til 7årig pige

Han er tilbage i skolen

Hej Nynne.

Vil bare sige, at vi er så taknemmelige for, hvordan du har hjulpet vores søn. Han er nu tilbage i skolen og er begyndt at spise godt igen. Han er blevet gladere og har langt færre episoder, hvor verden bryder sammen for ham.

Så mange tak for din hjælp. Den har været uvurderlig.


Susanne, mor til 12årig dreng

BOOK EN TID

Og lad mig hjælpe dig få overskuddet og glæden tilbage.


Send mig en besked

Så kan jeg hjælpe dig

 
 
 
 

15 MIN. GRATIS

- modtag en afklarende og uforpligtende samtaleRing på: