Børn
Familiecoaching & Terapi logo. Børneterapi, teenagecoaching, parterapi, individuel terapi. Ring 61414204

Alle i familien fortjener at trives

HJÆLP TIL BØRN

OG DERES FORÆLDRE

Sofie (9 år) synes at det har været rigtig godt at gå hos dig. Hun har fået meget mere ro i kroppen og er hjulpet af med angsten når mor skal gå. Hun har lige været på lejerskole, hvor hun havde tlf med og kunne ringe hjem. Det gik over alt forventning, hun ringede glad hjem, uden angst eller bekymringer. Det var stort :-). Vi kan kun anbefale dig til andre, vi fik en helt anden pige ud af at være hos dig og vi som forældre blev klogere.

Knus fra Sofie og C. (mor)

Oplever du at dit barn


* har angst

* har svært ved at sove

* er indelukket

* bliver utrolig vred og måske ulykkelig bagefter

* har svært ved at styre sig

* er særlig sensitiv

* har højre krav til sig selv

* ikke vil i skole

* har mange ubehagelige tanker

* har været udsat for mobning


Eller lignende


Søg hjælp nu!


Jeg har stor erfaring med at hjælpe børn i alle aldre tilbage på sporet, så de igen kan trives.


Den måde jeg hjælper på, er ved samtale, leg, EMDR og fysiske øvelser. Atmosfæren er tryg og uforpligtende og min erfaring er, at børnene i min praksis hurtigt føler sig sikre nok til at åbne sig og modtage hjælp.


I er som forældre helt afgørende i barnets trivsel. Derfor er I også vigtige i behandlingen. Nye værktøjer og indsigter til jer som forældrene er derfor en vigtig del af hjælpen til barnet.

 


Behandlingsforløbet

1. session foregår med jer forældre alene, så vi på voksensprog kan tale om, hvad I oplever, og hvordan vi voksne sammen kan lægge en plan for hjælpen til barnet.


I de følgende sessioner kan barnet komme med en forælder eller være der alene. Alle sessioner starter dog oftest med at forælderen er med de første 5-10 minutter.


Vælger barnet at være hos mig alene, bliver det et fortroligt rum, hvor jeg ikke videreformidler det, vi taler om. Skulle der alligevel opstå oplysninger undervejs, som jeg vurderer, I som forældre skal vide om, taler jeg med barnet om det, jeg mener, der skal siges videre.


Når et barn starter hos mig, skal det komme min. 3 gange.

Det giver de bedste muligheder for at opbygge tillid mellem barnet og jeg samt skabe et fagligt forsvarligt forløb.

 

Efter tre sessioner vurderer vi i fællesskab, forældre, barn og jeg, om barnet skal fortsætte eller kan afsluttes.


Børn her er børn fra 0 - 12 år. 

Hvis dit barn er ældre skal du overveje coaching til unge.

Læs hvad tidligere klienter siger


Kære Nynne

Vi kom til dig ved en tilfældighed, da en psykolog anbefalede dig.

Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende.

Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige.

Du er både menneskeligt og fagligt eminent.

Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp. Af hele hjertet tak.

Knus Brit og Sarah (10 år)Kære Nynne. Jeg var til den bedste, fineste skole/hjem samtale forleden dag. Stor udvikling var at bemærke. Og mega ros til OS.

Tak tak af hjertet tak <3 <3 <3 (Mor til søn på 14 år) (sms)Sofie (9 år) synes at det har været rigtig godt at gå hos dig. Hun har fået meget mere ro i kroppen og er hjulpet af med angsten når mor skal gå. Hun har lige været på lejerskole, hvor hun havde tlf med og kunne ringe hjem. Det gik over alt forventning, hun ringede glad hjem, uden angst eller bekymringer. Det var stort :-). Vi kan kun anbefale dig til andre, vi fik en helt anden pige ud af at være hos dig og vi som forældre blev klogere.

Knus fra Sofie og C. (mor)Kære Nynne. Tusind tak fordi du tog Julie (14 år) ind akut forleden! Hun var bare SÅ glad for det, og det er jeg selvfølgelig også så. Hun har fortalt mig lidt om jeres samtale, og hun synes, du gav hende nogle gode råd/redskaber til at klare sig. TAK for det!
Kh P. (mor) (sms)Jeg tror Ella (9 år) selv har svært ved at forklare, hvad der er sket. Jeg tror det handler om, at hun mærker, der er nogle voksne, der tager hende seriøst og er interesserede i, hvordan hun har det. Det at der er nogle voksne, der går sammen og slutter en beskyttende ring om hende, giver hende tryghed. Hendes hjælpe-ven har hun ikke brugt så meget i praksis, men jeg tror det var nok for hende, at finde ud, at den er der, og forstår godt at den er et symbol for hendes indre styrke, som altid vil være i hende. Både hendes lærer og andre har spontant sagt, at de tydeligt mærker en forskel, og at hun virker mere glad og selvsikker. For os har det været godt at få forklaret, hvordan barnets psyke fungerer, og hvordan vi skal forholde os i forskellige situationer, og vores forhold er blevet meget mere problemløst.

Kh Ellas morJeg synes det har været fedt at gå her. Jeg er blevet midre stesset.

Det der med at huske på dyrene og den der bobel rundt om mig, der beskytter mig - det har også hjulpet.

Dreng 12 år

Hilsen til mig på min tavle:


"Nynne, (hans navn),

Det grønne hjerte banger for dig. Tak fordi at jeg er hos dig er meget tryk. Knus og kram"


Dreng på 8 år

FÅ EN UFORPLIGTENDE 15 MIN. SAMTALE

RING  61 41 42 04 

BOOK TID ONLINE HER

Nynne Bojsen. Familiecoaching & Terapi på Østerbro, København

Nynne Bojsen


Psykoterapeut MPF, Familiecoach, EMDR-terapeut, Cand.comm., Supervisor,

Spirituel Underviser