EMDR til børn

EMDR ER EFFEKTIVT OG NÆNSOMT


EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), som jeg anvender i min behandling, er en international anerkendt og evidensbaseret terapiform.


Den er udviklet til at afhjælpe eftervirkningerne af traumer og særligt til PTSD (post traumatisk stress syndrom) men har vist sig at være meget effektfuld på en lang række traumer og ubalancer både hos børn og voksne.


Læs mere om EMDR her


Jeg anvender EMDR med stor effekt på både børn, unge og voksne.

 

EMDR er særligt godt til børn, fordi barnet ikke behøver forklare så meget om, hvad der er sket, men i stedet bare kan slappe af og blive behandlet gennem en blid stimulering.


Metoden går mere ud på at hjælpe hjernen med at lagre hændelserne på en ny måde, end at skulle gennemsnakke hvad der er foregået, hvilket i sig selv kan reaktivere traumet.


Jeg har så fine erfaringer med børn og unge, jeg har hjulpet til at blive mere glade, stærke, livfulde og ressourcefyldte.

Og det går ofte forbløffende hurtigt!


Kontakt mig på telefon eller mail, så kan jeg rådgive jer om, hvordan et forløb for dit barn kunne se ud.


Læs hvad tidligere klienter siger


Hej Nynne.

Vil bare sige, at vi er så taknemmelige for, hvordan du har hjulpet vores søn. Han er nu tilbage i skolen og er begyndt at spise godt igen. Han er blevet gladere og har langt færre episoder, hvor verden bryder sammen for ham.

Så mange tak for din hjælp. Den har været uvurderlig.

Kh Susanne (mor til 12 årig dreng)Kære Nynne

Clara er nu nærmest en helt anden pige med mod på livet og overskud.

Hun kan falde i søvn om natten og er ikke plaget af alle de bekymrende tanker mere. Vi arbejder stadig med at kunne sove ude, men som du sagde, så kommer det nok, når hun har mere behov for det :)

Vi er meget glade for, hvad du har gjort for hende og vores familie.

Kh Karen (mor til 7 årig pige)Kære Nynne.

Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent. Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp. Af hele hjertet tak.

Knus Brit og Sarah (10 år)

BOOK EN TID ONLINE


Børn mellem 0 - 12 år
60 min. kr. 1000,-