Børn

Det er sårbart, når ens barn ikke trives

OG DET ER OK AT BEDE OM HJÆLPHvis du er som de fleste af de forældre, der kommer i min praksis, så er du usikker på, hvad der sker med dit barn og hvorfor han/hun ikke har det godt. Du har nogle formodninger og du har sikkert også prøvet en del for at hjælpe, man han/hun har det stadig ikke godt og du er ved at løbe tør for ideer. Du er formodentlig både ked af det og frustreret, fordi det er smertefuldt at se dit barn ikke trives.
Måske er du også bange for, at dit barn er ved at tage varig skade?

I hvert fald tænker du, at det er tid til at gøre noget. 


Så vil jeg blot sige, at du er kommet til det rigtige sted.


Jeg hjælper hver dag børn og unge i alle aldre med at komme tilbage i balance. Så jeg er sikker på, at jeg også kan hjælpe jer.


Læs lidt her om, hvordan jeg arbejder og hvilke resultater andre forældre har fået. Og hvis det tiltaler jer, så er du meget velkommen til at kontakt mig.


ALLE børn ønsker at have det godt med sig selv, deres venner og deres forældre.


Og ALLE forældre ønsker det samme!


Hvis det ikke er tilfældet i dit barns liv,

så er der noget, der blokerer.

Jeg kan hjælpe dit barn med at fjerne det, der blokerer, så kærligheden

igen kan strømme, og I alle kan trives igen.

GENKENDER I NOGET AF DET HER?

VREDE


Dit barn bliver sur, meget sur. Ofte både meget hurtigt og over ting, som hverken du eller din partner helt forstår. Hun har en meget veludviklet retfærdighedssans og er typisk både velargumenteret og stædig. Når hun bliver sur er det til tider så voldsomt, at det er ubehageligt for både forældre og søskende, så I er begyndt at gå lidt på æggeskaller for ikke at tricke temperamentet. Måske bliver dit barn ulykkelig bagefter, græder og siger undskyld. Måske trækker hun sig og har brug for alenetid for at kunne komme tilbage i balance. 

BEKYMRING


Dit barn er tit bekymret og trækker sig ind i sig selv, hvis verden bliver for voldsom. Han bryder sig ikke om skift og kan bedst lide at være i trygge rammer, helst sammen med mor og far. Han har svært ved at falde i søvn om aftenen og bryder sig ikke om at være alene. Han kan ikke lide uvenskab og konflikter og siger hurtigt undskyld, hvis han tror, han har gjort noget forkert. Han bekymrer sig ofte om ting, I som forældre tænker, at et barn slet ikke skal bekymre sig om.

BARN MED DIAGNOSE


Dit barn er blevet udredt og har fået en diagnose som angst, ADHD, ADD, OCD eller lignende. I har prøvet flere forskellige tilbud, men ingen har virket 100%, og du mærker, at dit barn og jer som forældre stadig har brug for hjælp. Du har måske blevet anbefaet af din læge at konsultere en EMDRterapeut eller I er blevet anbefalet at komme hos mig fra en tidligere klient, der har fået hjælp til sit barn.


Jeg møder alle slags børn i min praksis hver dag. Og min erfaring er, at alle slags børn både kan og ønsker at komme tilbage i balance.


Det kan jeg hjælpe med

 • Angst
 • Bekymringer
 • Vredesudbrud
 • Koncentrationsbesvær
 • Tvangsprægede handlinger
 • Skolevægring
 • Frygt for specifikke dyr, mennesker el. andet
 • Spiseforstyrrelser
 • Svært ved at falde til ro og sove
 • Frygt for at mor og far skal dø
 • Frygt for at sove alene

Samt andre symptomer på, at dit barn ikke trives.

 

Oftest er det både noget uden-om samt inden-i barnet, der får det ud af balanceI er som forældre noget af det, der er udenom barnet. Ligesom skolen, institutionen, vennerne, fritidsinteresserne samt den øvrige familie er.


Når vi skal hjælpe jeres barn, ser vi derfor også kærligt på barnets omgivelser.
Er der noget, der med fordel kan ændres eller justeres?


Min erfaring er, at I som forældre er helt afgørende at inddrage i forløbet. 


Det er jo jer, der har den daglige kontakt med barnet.


I forløbet får I til opgave at holde ekstra øje med, hvilken udvikling der sker med barnet. Jeg kalder det, at I bliver de bedste spioner, der samler data :)


Derudover får I nye indsigter og værktøjer, så I dels kan støtte jeres barn bedre, dels støtte jer selv bedre. 


Ja, min erfaring er, at et barns manglende trivsel kan blive en kærlig mulighed for at hele familien får set på sine mønstre :)

SÅDAN FOREGÅR FORLØBET

FAMILIECOACHING


1. session er for jer forældre alene. Her taler vi om barnets historie, hvad I opfatter som barnets udfordringer samt aftaler, hvordan vi sammen bedst kan hjælpe jeres barn.


Varighed: 90 min.

Kan foregå online og i min praksis.

BØRNESAMTALER


De næste sessioner er med barnet enten alene eller sammen med én af jer forældre. Hvis barnet ønsker at være alene hos mig, får det mulighed for det. I vil dog altid være med de første 10 minutter.

Jeg anbefaler, at alle børn, der starter hos mig kommer min. 3 gange. Både for at barnet kan føle sig tryg samt for at jeg bedst kan hjælpe det.


Varighed: 60 min.

Foregår i min praksis

OPFØLGNING / AFSLUTNING


Når barnet har været hos mig tre gange samler vi som voksne op på forløbet. Her vurderer vi, om barnet skal fortsætte, eller om forløbet skal afsluttes. Min erfaring er, at mange børn kan afsluttes efter tre gange.


Varighed: 90 min. 

Kan foregå online og i min praksis

VÆLG EN BØRNEPAKKE

OG SPAR PENGE

LILLE BØRNEPAKKE

1 x Familiecoaching

3 x Børnesamtaler

1 x Familiecoaching


Kr. 6.000

Spar 500 Kr.


Sessionerne bookes seperat. 

Pakken betales ved første session.

STOR

BØRNEPAKKE

1 x Familiecoaching

6 x Børnesamtaler

1 x Familiecoaching


Kr. 8.500

Spar 1000 Kr.


Sessionerne bookes seperat. 

Pakken betales ved første session.

Hilsen på min tavle fra dreng på 8 år

DER ER TRE REGLER

der gælder, når man er hos mig :)

1.


Du kan ikke være forkert
Du kan ikke være dårlig, dum, doven eller noget meget værre. Du kan kun - og skal kun - være dig selv, når du er sammen med mig.

2.


Mit rum er hemmeligt

Det vi taler om, mens du er hos mig, fortæller jeg ikke videre. Hvis du vælger at være alene hos mig, så bestemmer du, hvad dine forældre skal have at vide.

3.


Du skal have det godt

Mens du er hos mig, skal du have det så godt som muligt. Så du må gerne sige nej tak til mine forslag, holde en pause eller andet, der gør dig tryg. 

“Jeg tænker, at alle mennesker indeholder det, der skal til for at trives. En iboende kraft til balance, glæde, overskud og mod.
Men nogle gange i livet kan man være ude for enkeltstående eller gentagende situationer, der gør, at man kommer ud af balance.
Så er det godt at bede om hjælp”


HØR TIDLIGERE KLIENTER

Angsten forsvandt

Kære Nynne

Vi kom til dig ved en tilfældighed, da en psykolog anbefalede dig. Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent.

Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp.
Af hele hjertet tak.


Brit, mor til datter på 10 år

Mindre stresset

Jeg synes det har været godt at gå her. Jeg er blevet mindre stesset. Det der med at huske på dyrene og den der bobbel rundt om mig, der beskytter mig - det har også hjulpet.

Dreng 12 år

Vi som forældre blev klogere

Sofie synes at det har været rigtig godt at gå hos dig. Hun har fået meget mere ro i kroppen og er hjulpet af med angsten, når mor skal gå. Hun har lige været på lejrskole, hvor hun havde tlf med og kunne ringe hjem. Det gik over alt forventning, hun ringede glad hjem, uden angst eller bekymringer. Det var stort :-).
Vi kan kun anbefale dig til andre, vi fik en helt anden pige ud af at være hos dig, og vi som forældre blev klogere.

Charlotte, mor til datter på 9 år

Nu spiser hun igen

Kære Nynne. Vi kom til dig fordi vores datter pludselig ikke ville spise fast føde efter en ubehagelig oplevelse med at få noget galt i halsen. Du hjalp både Bella med at kunne spise igen og du hjalp os som forældre med at forstå, hvad der skete og hvordan vi kunne hjælpe Bella og takle hele situationen. Vi er dig dybt taknemmelig for hjælpen. Nu spiser hun igen og er glad. Tak.

Nathalie, mor til datter på 5 år

Se flere videoer og tekster på min Facebookside: Familiecoaching & Terapi

Særligt til børn

HJÆLPEVENNER


En af de måder, jeg hjælper mange børn med at komme tilbage i balance er ved at forbinde dem til en eller flere af deres Hjælpevenner.

En Hjælpeven er en ven fra fantasien, typisk et dyr. Den hjælper dig og støtter dig med lige præcis det, du har brug for. Den er altid tilgængelig og den kan hjælpe med det hele.

Hjælpevenner virker, fordi kroppen ikke kender forskel på fantasi og virkelighed. Kroppen "lytter" blot til det, som du fortæller den. Så når et barn tænker, at det er beskyttet af en stor tiger, har en klog ugle på skulderen, en nuttet kanin, der altid lytter, eller en helt fjerde kærlig Hjælpeven ved dets side, så har det både fysisk og psykologisk positiv effekt på barnet.

  

Du kan læse mere om Hjælpevennerne HERMandag Morgen Magi

Mød Nynne&Hjælpevennerne live hver mandag morgen kl. 7.00, hvor vi sender lidt magi ud til alle børn.


Se det på:

Facebook

YouTube

BOOK EN TID

Og lad mig hjælpe dit barn med at få det bedre

Send mig en besked

Så kan jeg hjælpe jer

 
 
 
 

15 MIN. GRATIS

- modtag en afklarende og uforpligtende samtaleRing på: