Individuel terapi/coaching

Hjælp til børn og voksne

Har du brug for hjælp til at trives? Familiecoaching & Terapi

Kære Nynne. Jeg var så glad for at være hos dig i søndags og du givet mig et stort skub i rette retning. Jeg har valgt at hilse og sige farvel til alle mine spøgelser og smerte. Men det er en kæmpe mundfuld og vil gerne booke en ekstra time med dig om muligt? Knus fra Christine. (43 år) (sms)

 

Læs mere her

VOKSNE - coaching og terapi

Coaching

I coaching guider jeg dig igennem fem trin: Målsætning, forhindringer, mønsterbrud, nye muligheder og commitment.

Ved at jeg spørger dig, og du svarer ud fra de fem trin, bliver du mere klar over, hvordan du ønsker din situation skal være, og hvad der skal til for evt. at ændre den.

Vi arbejder med din bevidsthed og med konkrete værktøjer og strukturer, som støtter dig i at nå dine mål.

Coaching er fremadrettet og handler bl.a. om at tage ansvar og have commitment. Imellem hver gang jeg coacher dig, vil der derfor typisk være nogle hjemmeopgaver, som du skal lave, for at holde gryden i kog.

Individuel coaching kan både tage udgangspunkt i arbejdsrelaterede mål og i personlige og/eller familiemæssige mål.

Terapi

I terapi arbejder jeg grundliggende oplevelsesorienteret og fænomenologisk. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i det, du til en hver tid ønsker, vi skal tale om, og at der således ikke er en overordnet skabelon, vi skal følge. Jeg tror på, at hvert individ er forskelligt og skal mødes derefter. I min terapi indebærer det, at jeg møder dig i den verden, du har, også selvom den er forskellig fra min.

Min værktøjskasse indenfor terapimetoder og -retninger er stor. Det giver mig mulighed for at tilrettelægge den terapiform, jeg tænker vil passe bedst til dig.

At gå i psykoterapi giver indsigt i egne motiver, værdier, handlemønstre, bevægegrunde samt ressourcer og kvalifikationer. Det er ofte forløsende at bliver klar over sig selv. Men det kan også være udfordrende.

Min opgave er at guide dig empatisk til at blive klar over dine egne råd og svar, for de er meget mere værd end dem, du kan få af andre.

Læs hvad tidligere klienter siger

 

Jeg opsøgte Nynne og hendes hjælp efter et meget trist og ufrivilligt breakup med min kæreste. Jeg bad om Nynnes hjælp til at få styr på, hvilke fejl jeg blev ved med at begå, da jeg begyndte at kunne genkende et mønster ved mine forliste parforhold... Et mønster, som jeg meget gerne vil til livs. Nynne og hendes terapi og metoder har i den forbindelse været en stor hjælp for mig. Jeg er blevet meget klogere på ikke kun mig selv og egne handlemønstre, men også min udstråling og mine udfordringer. Jeg har gennem en række timer hos Nynne fået en masse redskaber, som jeg kan bruge for at komme videre i mit liv og i min søgen på mig selv og mine indre værdier, mål og drømme, men også i min søgen efter en mand at dele livet med. Jeg kan kun sige 1000 tak til Nynne for al hendes hjælp og for de redskaber og den viden, jeg har taget med mig fra vores timer, og som jeg glæder mig over at kunne bruge i min ellers travle hverdag.

Sarah, 30 år

 

Kære Nynne. Jeg var så glad for at være hos dig i søndags og du givet mig et stort skub i rette retning. Jeg har valgt at hilse og sige farvel til alle mine spøgelser og smerte. Men det er en kæmpe mundfuld og vil gerne booke en ekstra time med dig om muligt? Knus fra Christine. (43 år) (sms)

 

Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Kvinde, 21 år

 

You are intelligent and empathic. This also helps to explore paths that one possibly would not explore if one were totally alone. I find conversations with you comforting and helpful and I leave the meetings with a good feeling. I feel like a clockwork without oil, and you provide some lubricant at the right points. And then the clock starts working again. At least for a while. You don't change the clock, but you understand some of it's working principles. And in principle, that clock is alright. It just needs regular attention.

Tom, 47 år

Hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din familie

 

RING 61 41 42 04 / SEND EN BESKED

Familiecoaching & Terapi

Østerbrogade 45, 1. mf, 2100 København Ø

Tlf: 61 41 42 04

mail@familiecoaching.dk

CVR: 30752651