Respons
Familiecoaching & Terapi logo. Børneterapi, teenagecoaching, parterapi, individuel terapi. Ring 61414204

Hjælp til børn og voksne

R

RESPONS

Nedenstående udtalelser er fra klienter.

De fleste udtalelser er fra spontane sms'er, jeg har modtaget :-)

 

BØRN OG TEENAGERE

Kære Nynne. Jeg var til den bedste, fineste skole/hjem samtale forleden dag. Stor udvikling var at bemærke. Og mega ros til OS.

Tak tak af hjertet tak <3 <3 <3 (Mor til søn på 14 år) (sms)

 

Kære Nynne. Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede. Håber det kan bruges, det kom i hvert fald lige fra hjertet af, vi ses snart! :) mvh Frederikke. (19 år)

 

Kære Nynne. Her nogle af mine tanker omkring dig og dit arbejde. Vi kom til dig ved en tilfældighed, da en psykolog anbefalede dig. Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent. Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp. Af hele hjertet tak.

Knus Brit og Sarah (10 år)

 

Sofie (9 år) synes at det har været rigtig godt at gå hos dig. Hun har fået meget mere ro i kroppen og er hjulpet af med angsten når mor skal gå. Hun har lige været på lejerskole, hvor hun havde tlf med og kunne ringe hjem. Det gik over alt forventning, hun ringede glad hjem, uden angst eller bekymringer. Det var stort :-). Vi kan kun anbefale dig til andre, vi fik en helt anden pige ud af at være hos dig og vi som forældre blev klogere.

Knus fra Sofie og C. (mor)

 

Kære Nynne. Tusind tak fordi du tog Julie (14 år) ind akut forleden! Hun var bare SÅ glad for det, og det er jeg selvfølgelig også så. Hun har fortalt mig lidt om jeres samtale, og hun synes, du gav hende nogle gode råd/redskaber til at klare sig. TAK for det! Kh P. (mor) (sms)

 

Jeg tror Ella (9 år) selv har svært ved at forklare, hvad der er sket. Jeg tror det handler om, at hun mærker, der er nogle voksne, der tager hende seriøst og er interesserede i, hvordan hun har det. Det at der er nogle voksne, der går sammen og slutter en beskyttende ring om hende, giver hende tryghed. Hendes hjælpe-ven har hun ikke brugt så meget i praksis, men jeg tror det var nok for hende, at finde ud, at den er der, og forstår godt at den er et symbol for hendes indre styrke, som altid vil være i hende. Både hendes lærer og andre har spontant sagt, at de tydelgt mærker en forskel, og at hun virker mere glad og selvsikker. For os har det været godt at få forklaret, hvordan barnets psyke fungerer, og hvordan vi skal forholde os i forskellige situationer, og vores forhold er blevet meget mere problemløst.

Kh Ellas mor

 

 

PARTERAPI

Kære Nynne.

Det er så stort, det du hjælper os med. Det giver så meget mening, og du gør det på sådan en dejlig måde. Du er så god til at møde os lige der, hvor vi er hver i sær. Vi er vilde med dig begge to :-). Tak for det, du giver os <3.

Knus fra Sidse. (sms)

 

I terapi hos Nynne oplever man at komme ind i et behageligt rum, hvor man føler sig imødekommet og tryg. Jeg har gennem terapi med min partner opnået en bedre forståelse for, at vi er meget forskellige og tænker og oplever forskelligt. Derfor er det vigtigt at lytte til hinanden og ikke forudindtage hvad den anden vil sige eller gøre. Min partner og jeg har gennem terapi fået nogle redskaber til at undgå et højt og voldsomt konfliktniveau. I stedet prøver vi at lytte og forstå hinanden. Jeg er gennem terapi blevet mere opmærksom på min egen rolle og hvad jeg kan gøre anderledes.

Kh N (34 år)

 

 

INDIVIDUEL TERAPI - VOKSNE

Jeg opsøgte Nynne og hendes hjælp efter et meget trist og ufrivilligt breakup med min kæreste. Jeg bad om Nynnes hjælp til at få styr på, hvilke fejl jeg blev ved med at begå, da jeg begyndte at kunne genkende et mønster ved mine forliste parforhold... Et mønster, som jeg meget gerne vil til livs. Nynne og hendes terapi og metoder har i den forbindelse været en stor hjælp for mig. Jeg er blevet meget klogere på ikke kun mig selv og egne handlemønstre, men også min udstråling og mine udfordringer. Jeg har gennem en række timer hos Nynne fået en masse redskaber, som jeg kan bruge for at komme videre i mit liv og i min søgen på mig selv og mine indre værdier, mål og drømme, men også i min søgen efter en mand at dele livet med. Jeg kan kun sige 1000 tak til Nynne for al hendes hjælp og for de redskaber og den viden, jeg har taget med mig fra vores timer, og som jeg glæder mig over at kunne bruge i min ellers travle hverdag.

Sarah, 30 år

 

Kære Nynne. Jeg var så glad for at være hos dig i søndags og du givet mig et stort skub i rette retning. Jeg har valgt at hilse og sige farvel til alle mine spøgelser og smerte. Men det er en kæmpe mundfuld og vil gerne booke en ekstra time med dig om muligt? Knus fra Christine. (43 år) (sms)

 

You are intelligent and empathic. This also helps to explore paths that one possibly would not explore if one were totally alone. I find conversations with you comforting and helpful and I leave the meetings with a good feeling. I feel like a clockwork without oil, and you provide some lubricant at the right points. And then the clock starts working again. At least for a while. You don't change the clock, but you understand some of it's working principles. And in principle, that clock is alright. It just needs regular attention.

Tom, 47 år

 

 

TRAUMETERAPI

Hej Nynne. Jeg sidder i luften lige nu. Jeg havde ingen angst overhovedet da vi lettede. Selvom der var flystyrt i medierne og selvom et Aroflot-fly var parkeret lige ved siden af os. Kun lidt fugtige håndflader. (Bobby McFerrin hjalp også til).

Tak <3. Stine. (Kvinde der kom over sin mangeårige flyskræk med EMDR-behandling) (sms)

 

Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Jeg kom til Nynne med complex-PTSD symptomer, som jeg ikke har kunne finde nogle andre rigtige løsninger på. Jeg havde prøvet hypnoseterapi i et halvt år, men det var en åbenbaring for mig, hvor meget og hvor hurtigt EMDR’en kunne løfte de hårde og tunge symptomer. Da complex-PTSD er komplekst, var det nødvendigt med en terapeut som Nynne, der kunne tage mange veje, tænke kreativt, og skræddersy EMDR’en til mine oplevelser og symptomer. Jeg var overrasket og begejstret over, de nye måder hun brugte EMDR til at skabe en tryg, konstruktiv og bevidsthedsudvidende terapi.

Nynne er rigtig god til, at forstå hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien, var også den respekt man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.

Kvinde, 21 år

 

 

SUPERVISION

Tak for en yderst givende supervisionsdag. Det var fedt at få ny inspiration. Du var god til at forklare de svære teorier, så de blev letforståelige og hver gang kunne jeg se de enkelte børn foran mig. Nu ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dem yderligere.

Lærer, Naturteamet.

 

På Trørødskolen har vi i vores ledelsesteam ( 8 personer ) haft et særdeles givende forløb om kommunikation, hvor Nynne på kompetent vis, har vist os veje til at forbedre og skærpe vores kommunikation overfor både medarbejdere og forældre.

Nynne har en naturlig, venlig og varm måde at gennemføre sådanne kursusgange, så det ud over det spændende og også ganske komplicerede faglige indhold, blev overordentlig både behageligt og sjovt at deltage.

Peter Gottlieb, Skoleleder, Trørødskolen

FÅ EN UFORPLIGTENDE 15 MIN. SAMTALE

 

RING 61 41 42 04 / SEND EN BESKED

Nynne Bojsen. Familiecoaching og terapi på Østerbro, København

Nynne Bojsen

 

Psykoterapeut MPF, Familiecoach, Traumeterapeut, Business Coach, Cand.comm., Spirituel Vejleder

 

Familiecoaching & Terapi

 

Østerbrogade 45, 1.sal

2100 København Ø

mail@familiecoaching.dk

+45 61 41 42 04

www.familiecoaching.dk

Facebook. Familiecoaching & Terapi
Linkedin. Famileicoaching & Terapi
Instagram. Familiecoaching & Terapi