Baggrund

Hjælp til børn og voksne

Familiecoaching & Terapi. Baggrund

BAGGRUND

Det er mig og min familie, som er på billederne. Som I sikkert kan fornemme, så kender jeg selv til at have en teenager i familien, til udfordringer med familieforøgelse, til parforholdskriser, søskendekonflikter - ja til at leve i en familie.

 

Uddannelserne

Min faglige baggrund for at kunne guide jer er:

* Socialfaglig Familiecoach, MindJuice & Hverdagens Helte

* Psykoterapeut, Psykoterapeutisk Institut

* EMDR-terapeut, EMDR-uddannelsescenter Danmark

* Traumeterapeut til børn og unge v. Alé Duarte og Maggie Kline

* Holistisk Biomediciner, Skolen for Helhedsterapi ved Gunver Juul

* Projektleder, Rovsing Academy

* Cand.comm., Roskilde Universitetscenter

Samt kurser i SE-terapi, meditation, sundhed, mindfulness m.m. gennem de sidste 25 år.

Cand.comm. og familieterapeut

Jeg er oprindeligt uddannet cand.comm., som er en akademisk uddannelse i kommunikation. Fra min kandidateksamen har jeg arbejdet med kommunikation og mennesker i mange forskellige sammenhænge. Jeg har været selvstændig kommunikationskonsulent og fastansat kommunikationschef. Jeg har arbejdet 6 år i TV-branchen som caster, eventudvikler og tilrettelægger. Gennem 3 år har jeg været folkeskolelærer på Trørødskolen i Rudersdal Kommune, hvor jeg samtidig gennemførte et uddannelsesforløb i kommunikation for ledelsen.

I to år var jeg familiekonsulent på Gladsaxe Familieskole, som er en foranstatning, der hjælper udsatte børn og familier. Senest har jeg været ansat i Familiepsykologisk Praksis, hvor jeg i samarbejde med to psykologer har hjulpet børn, unge og familier.

I dag arbejder jeg som som selvstændig familiecoach samt psyko- og traumeterapeut med praksis på Østerbrogade i København.

Derudover underviser og superviserer jeg andre, der også arbejder med børn og unge samt er konsulent for Dansk Folkehjælp, hvor jeg bla. afholder kurser og workshops om - og for - udsatte familier.

Vi taler om det, I har behov for

Jeg arbejder ud fra et eksistentielt, humanistisk og systemisk grundsyn, hvilket betyder, at jeg møder dig og din familie der, hvor I er. Jeg har ikke nogen forudindtagede holdninger om, hvordan et godt liv ser ud, men tager udgangspunkt i det, I vil. Og så er jeg systemisk funderet. Det betyder bl.a, at jeg ser tingene og udfordringerne i sammenhæng. Derfor inviterer jeg f.eks. forældrene med til den første session, selvom det er en ung eller teenager, der umiddelbart beder om hjælp.

Jeg tror på, at du og I har de ressourcer, der skal til, for at kunne gøre det, I ønsker. Mit fokus er at guide jer, så I selv finder frem til de svar og ressourcer, lærer dem at kende og finder ud af, hvordan I kan bruge dem bedst muligt.

Mit mål er således at hjælpe jer, så I kan selv.

Supervision

Jeg modtager individuel supervision samt er medlem af to selvstændige EMDR-supervisionsgrupper.

 

Medlemskab og tavshedspligt

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og EMDR-forening Danmark. Jeg arbejder i overensstemmelse med foreningernes respektive regler og retningslinjer, hvilket bl.a. indbefatter et højt fagligt niveau samt tavshedspligt.

Hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din familie

 

RING 61 41 42 04 / SEND EN BESKED

Familiecoaching & Terapi

Østerbrogade 45, 1. mf, 2100 København Ø

Tlf: 61 41 42 04

mail@familiecoaching.dk

CVR: 30752651