Teenagere

Hjælp til børn og voksne

Familiecoaching & Terapi logo. Børneterapi, teenagecoaching, parterapi, individuel terapi. Ring 61414204
Har din teenager brug for hjælp? Familiecoaching & Terapi. Ring +45 61 41 42 04

Kære Nynne. Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede. Frederikke. (19 år)

 

Læs mere her

HJÆLP TIL TEENAGERE

Hvis du (eller din søn/datter) kender til

* at føle sig presset

* at have angstanfald

* at være deprimeret

* at bryde sammen

* at føle selvværdet og/eller selvtilliden er alt for lav

* at være oppe og toppes med dine forældre hele tiden

* at spise for meget eller for lidt

* at skære i dig selv eller på anden måde gøre dig selv ondt

* ofte at være ængstelig og bange

* at føle dig følelsesløs

* at føle alt er uoverskueligt

* at have været ude for et overgreb eller en anden traumatisk begivenhed

Søg hjælp nu!

 

 

 

Teenagecoaching handler om at coache teenageren til at kunne takle den periode, han/hun gennemlever på en konstruktiv måde. Det er en kærlig og respektfuld måde at tale sammen på, hvor jeg møder teenageren fordomsfrit og ligetil. Som tidligere skolelærer og praktiserende familieterapeut og coach har jeg god erfaring med at kunne møde teeangere der, hvor de er, og mange har udtrykt deres glæde ved min personlige og autentiske stil.

Teenagecoaching kan også handle om at coache jer som forældre - sammen med jeres teenager - til at få nogle gode og konstruktive måder at møde hinanden på. For selvom teenageren er blevet stor og selvstændig, så er han/hun stadig dybt afhængig af, at det går godt i familien.

Mange af de teenagere, jeg har haft i forløb, har fået større selvtillid og bedre selvværd, højere karakterer i de mundtlige fag, fordi de nu tør at sige noget i timerne, lettere ved at være sammen med venner, deres glæde er vendt tilbage og forholdet til forældrene er kommet på ret køl igen - for bare at nævne nogle af resultaterne.

Teenagetiden er super vigtig for, hvordan det fremtidige liv kommer til at forme sig. Det er langt lettere at få hjælp nu end at skulle døje med eftervirkningerne af en svær teenagetid.

RING 61 41 42 04 eller skriv en besked

og fortæl, hvordan du eller din søn/datter har det. Så kan jeg rådgive jer om, hvordan jeg mener et forløb for jer kunne se ud.

Læs hvad tidligere klienter siger

 

Kære Nynne. Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede.

Frederikke. (19 år)

 

Kære Nynne. Jeg var til den bedste, fineste skole/hjem samtale forleden dag. Stor udvikling var at bemærke. Og mega ros til OS.

Tak tak af hjertet tak <3 <3 <3 (Mor til søn på 14 år) (sms)

 

Kære Nynne. Tusind tak fordi du tog Julie (14 år) ind akut forleden! Hun var bare SÅ glad for det, og det er jeg selvfølgelig også så. Hun har fortalt mig lidt om jeres samtale, og hun synes, du gav hende nogle gode råd/redskaber til at klare sig. TAK for det! Kh P. (mor) (sms)

FÅ EN UFORPLIGTENDE 15 MIN. SAMTALE

 

RING 61 41 42 04 / SEND EN BESKED

Nynne Bojsen. Familiecoaching og terapi på Østerbro, København

Nynne Bojsen

 

Psykoterapeut MPF, Familiecoach, Traumeterapeut, Business Coach, Cand.comm., Spirituel Vejleder

 

Familiecoaching & Terapi

 

Østerbrogade 45, 1.sal

2100 København Ø

mail@familiecoaching.dk

+45 61 41 42 04

www.familiecoaching.dk

Facebook. Familiecoaching & Terapi
Linkedin. Famileicoaching & Terapi
Instagram. Familiecoaching & Terapi